Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurant

MouMou Club

Restaurant Fiind un Shabu Shabu, designul restaurantului adoptă culori din lemn, roșu și alb pentru a prezenta un sentiment tradițional. Folosirea liniilor de contur simple își rezervă atenția vizuală a clienților asupra mesajelor alimentare și dietetice afișate. Deoarece calitatea mâncării este o preocupare primordială, restaurantul este amenajat cu elemente de piață a produselor alimentare proaspete. Materialele de construcție precum pereții și podeaua de ciment sunt folosite pentru a construi fundalul pieței unui mare blat de alimente proaspete. Această configurație simulează activități reale de cumpărare a pieței în care clienții pot vedea calitatea produselor alimentare înainte de a alege.

Denumirea proiectului : MouMou Club, Numele proiectanților : Monique Lee, Numele clientului : Mou Mou Club.

MouMou Club Restaurant

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.