Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mobilierul Public De Sunet

Sonoro

Mobilierul Public De Sunet „Sonoro” este un proiect bazat pe schimbarea ideii de mobilier public, prin proiectarea și dezvoltarea mobilierului public de sunet în Columbia (instrument de percuție). Acest lucru schimbă, stimulează și generează recreerea și includerea practicilor culturale dezvoltate de comunitate pentru a se exprima datorită diversității lor culturale care permite împuternicirea elementelor identității lor. Este un mobilier care generează un spațiu de interacțiune și socializare între diferiți utilizatori (rezidenți, turiști, vizitatori și studenți) din jurul zonei intervenite.

Denumirea proiectului : Sonoro, Numele proiectanților : Kevin Fonseca Laverde, Numele clientului : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Mobilierul Public De Sunet

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.