Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cana De Iluminat

Oriental landscape

Cana De Iluminat Ilustrația peisajului de pe Lumina Cupei este derivată din Soomook-sansuhwa, o pictură peisagistică coreeană tradițională. Reinterpretat ca artă ceramică iluminată, peisajul este „desenat” cu variația grosimii pereților cupei. Cupa de iluminare este utilizată ca o ceainărie și se transformă în iluminare ornamentală atunci când este combinată cu o farfurie care are un LED încorporat. Lumina este aprinsă și oprită cu un senzor tactil și este alimentată de o baterie reîncărcabilă care acceptă o conexiune Micro-USB.

Denumirea proiectului : Oriental landscape, Numele proiectanților : Kim, Numele clientului : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Cana De Iluminat

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.