Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fotografia Panoramică

Beauty of Nature

Fotografia Panoramică Frumusețea naturii este o lucrare fotografică în format peisaj unghiular. Această lucrare a fost realizată ca o altă formă de cinematografie. Fotograful vrea să prezinte lucrări de fotografie care sunt diferite de cele obișnuite. Lucrarea sa se concentrează pe compoziție, tonul culorilor, iluminarea, claritatea imaginii, obiectul de detaliu și estetica. A folosit o cameră Canon 5D Mark III pentru această lucrare cu lentile 16-35 mm F2.8 LII. În ceea ce privește setările camerei, el a setat-o pe 1/450 Sec, F2.8, 35 mm și ISO 1600h.

Denumirea proiectului : Beauty of Nature, Numele proiectanților : Paulus Kristanto, Numele clientului : AIUEO Production.

Beauty of Nature Fotografia Panoramică

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.