Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampă

Newmoon

Lampă Newmoon este o lampă de tavan realizată din sticlă suflată, iar luminile mici sunt amplasate în interiorul găurilor inspirate de suprafața lunii, cu găuri asemănătoare cu scopul de a aduce lumina lunii în atmosfera de acasă. Această abajur de sticlă atrăgătoare cu marginile găurii curbate dă un sentiment de modernitate. Aceste găuri de lumină prin unghiul său de înfășurare, se aprind mai bine și mai larg. Performanța și frumusețea estetică sunt unite și asigură, de asemenea, o conexiune emoțională între „Newmoon” și oameni.

Denumirea proiectului : Newmoon, Numele proiectanților : Nima Bavardi, Numele clientului : Nima Bvi Design.

Newmoon Lampă

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.