Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

DA AN H HOUSE

Casa Rezidențială Este o reședință personalizată bazată pe utilizatori. Spațiul deschis al interiorului conectează livingul, sala de mese și spațiul de studiu prin fluxul de libertate, și aduce, de asemenea, verde și lumină de la balcon. Poarta exclusivă pentru animale de companie se găsește în camera fiecărui membru al familiei. Fluxul de trafic plat și fără obstacole se datorează designului fără prag de la ușă. Accentul de proiectare de mai sus este conceput pentru a satisface obiceiurile utilizatorului, combinația ergonomică și creativă de idei.

Denumirea proiectului : DA AN H HOUSE, Numele proiectanților : Shu-Ching Tan, Numele clientului : HerZu Interior Design Ltd..

DA AN H HOUSE Casa Rezidențială

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.