Revista de proiectare
Revista de proiectare
Dashcam Auto

BlackVue DR650GW-2CH

Dashcam Auto BLackVue DR650GW-2CH este o cameră de bord pentru supraveghere auto, cu o formă cilindrică simplă, dar sofisticată. Montarea unității este ușoară, iar datorită rotației de 360 de grade este reglabilă. Apropierea dashcam-ului de parbriz minimizează vibrațiile și strălucirea și permite o înregistrare și mai lină și mai stabilă. După o cercetare amănunțită pentru a găsi forma geometrică perfectă care ar putea merge armonios cu caracteristicile, forma cilindrică care asigura elementele de stabilitate și de reglare a fost selectată pentru acest proiect.

Denumirea proiectului : BlackVue DR650GW-2CH, Numele proiectanților : Pittasoft Co., Ltd., Numele clientului : BlackVue.

BlackVue DR650GW-2CH Dashcam Auto

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.