Revista de proiectare
Revista de proiectare
Calul De Baston De Carton

Polypony

Calul De Baston De Carton Fă-ți propriul cal polonez (din poligon și ponei), o resursă fantastică pentru a încuraja jocul de rol și pentru a stimula imaginația unui copil. Este o jucărie DIY inventivă și jucăușă pe care o puteți face cu copiii. Este format dintr-o foaie de carton și un tub de hârtie care sunt ecologice și 100% reciclabile. Instrucțiunea este ușor de urmat, doar pliază, potrivind numerele de pe șablon și lipesc împreună marginile cu numărul corespunzător. Poate fi asamblat de oricine. Părinții și copiii se pot înfrumuseța pentru a-și face propriile jucării.

Denumirea proiectului : Polypony, Numele proiectanților : Sudaduang Nakhasuwan, Numele clientului : Mela.

Polypony Calul De Baston De Carton

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.