Revista de proiectare
Revista de proiectare
Boxele Wireless

FiPo

Boxele Wireless FiPo (forma prescurtată de „Puterea focului”), cu designul atrăgător, se referă la penetrarea profundă a sunetului în celulele osoase, ca inspirație a designului. Scopul este de a produce un sunet de înaltă putere și calitate în oasele corpului și celulele acestuia. Aceasta permite utilizatorului să conecteze difuzorul la telefonul mobil, laptopul, tabletele și alte dispozitive prin Bluetooth. Unghiul de plasare a difuzorului a fost proiectat în ceea ce privește standardele ergonomice. Mai mult, difuzorul este capabil să fie separat de baza sa de sticlă, ceea ce permite utilizatorului să-l reîncarce.

Denumirea proiectului : FiPo , Numele proiectanților : Nima Bavardi, Numele clientului : Nima Bvi Design.

FiPo  Boxele Wireless

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.