Revista de proiectare
Revista de proiectare
Promovarea Evenimentelor

Typographic Posters

Promovarea Evenimentelor Afise tipografice este o colecție de afișe realizate în perioada 2013 și 2015. Acest proiect implică utilizarea experimentală a tipografiei prin utilizarea liniilor, modelelor și perspectivei izometrice care generează o experiență perceptivă unică. Fiecare dintre aceste afișe reprezintă o provocare de a comunica cu singura utilizare de tip. 1. Poster pentru a sărbători 40 de ani de la Felix Beltran. 2. Poster pentru a sărbători a 25-a aniversare a Institutului Gestalt. 3. Poster pentru a protesta pentru 43 de studenți dispăruți din Mexic. 4. Poster pentru conferința de design Passion & Design V. 5. Julian Carillo’s Thirteen Sound.

Denumirea proiectului : Typographic Posters, Numele proiectanților : Manuel Guerrero, Numele clientului : BlueTypo.

Typographic Posters Promovarea Evenimentelor

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.