Revista de proiectare
Revista de proiectare
Transformarea Digitală

Tigi

Transformarea Digitală Una dintre cele mai iconice entități în moda părului este pe cale să facă un pas curajos în relevanța digitală. Reamenajarea gamelor Professional dot com și Tigi Color Copyright a fost gestionată prin combinarea conținutului personalizat, creat de artiști, implicarea fotografilor contemporani și expresiile de design nevăzute în digital. Contrasturi fine, dar ascuțite între tehnici și meșteșuguri. În cele din urmă, ghidul Tigi printr-o abordare sănătoasă pas cu pas în adevărata transformare digitală de la 0 la 100.

Denumirea proiectului : Tigi, Numele proiectanților : Fayssal Loussaief, Numele clientului : Unilever UK TIGI.

Tigi Transformarea Digitală

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.