Revista de proiectare
Revista de proiectare
Fotoliu

Ami

Fotoliu Fotoliul AMI a fost conceput pentru utilizare intensă în restaurante. Acesta a fost conceput pentru a fi atât confortabil, cât și robust, și, de asemenea, pentru a facilita în mod semnificativ serviciul în condițiile grele ale unui restaurant. Forma sa bine rotunjită, cu diversele sale linii ovale, care amintesc de mingea de rugby, asigură clienților că se simt foarte confortabil și fericit să fie în restaurant. Găurile eliptice din brațe sunt căptușite de bucăți de lemn modelate de care oamenii se bucură de mângâiere. Fotoliul este disponibil într-o mare varietate de culori strălucitoare care permit compoziția unui set policromatic personalizat

Denumirea proiectului : Ami, Numele proiectanților : Patrick Sarran, Numele clientului : QUISO SARL.

Ami Fotoliu

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.