Revista de proiectare
Revista de proiectare
Atractia Turistica

The Castle

Atractia Turistica Castelul este un proiect privat început acum douăzeci de ani în 1996 dintr-un vis din copilărie pentru a construi propriul Castel, la fel ca în basme. Proiectantul este, de asemenea, arhitect, constructor și proiectant al peisajului. Ideea principală a proiectului este de a crea un loc pentru recreerea familiei, ca o atracție turistică.

Denumirea proiectului : The Castle, Numele proiectanților : Georgi Tumpalov, Numele clientului : Renaissance Ltd..

The Castle Atractia Turistica

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.