Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iluminatul Pentru Biciclete

Astra Stylish Bike Lamp

Iluminatul Pentru Biciclete Astra este o lampă elegantă pentru biciclete cu un braț elegant, cu un corp revoluționar integrat din aluminiu. Astra combină perfect corpul dur și corpul ușor într-un rezultat curat și elegant. Brațul din aluminiu cu o singură parte nu numai rezistent, ci și lasă Astra să plutească pe mijlocul ghidonului, ceea ce oferă cea mai largă gamă de fascicule. Astra are o linie tăiată perfectă, fasciculul nu va provoca strălucire celor din cealaltă parte a drumului. Astra oferă bicicletei o pereche de ochi strălucitori care luminează drumul.

Denumirea proiectului : Astra Stylish Bike Lamp, Numele proiectanților : Chou-Hang, Yang, Numele clientului : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Iluminatul Pentru Biciclete

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.