Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iluminatul Pentru Biciclete

Safira Griplight

Iluminatul Pentru Biciclete SAFIRA este inspirat de intenția de a rezolva accesorii dezordonate de pe ghidon pentru bicicliștii moderni. Prin integrarea lămpii frontale și a indicatorului de direcție în designul de prindere atinge în mod strălucit ținta. Folosind de asemenea spațiul ghidonului gol ca cabină a bateriei maximizează capacitatea de electricitate. Datorită combinației de prindere, lumină a bicicletei, indicator de direcție și cabină de acumulator pentru ghidon, SAFIRA devine cel mai compact și relevant sistem de iluminare puternic pentru biciclete.

Denumirea proiectului : Safira Griplight, Numele proiectanților : Chou-Hang, Yang, Numele clientului : LEXDESIGN.

Safira Griplight Iluminatul Pentru Biciclete

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.