Revista de proiectare
Revista de proiectare
Arta De Lux Purtabilă

Animal Instinct

Arta De Lux Purtabilă Sculptorul și bijutierul din New York, colecția de artă de lux portabilă Christopher Ross de la Animal Instinct este o serie de piese de ediție limitată, inspirate de animale, complex elaborate de artistul însuși din argint sterlin, aur de 24 de karate și sticlă boemă. Ștergând inteligent limitele dintre artă, bijuterii, haute couture și design de lux, centurile sculpturale creează piese unice, provocatoare, care aduc corpul conceptului de artă animală. Povestitoare, atrăgătoare și originală, piesele de declarație atemporală sunt o explorare a instinctului de animal feminin sub formă sculpturală.

Denumirea proiectului : Animal Instinct, Numele proiectanților : Christopher Ross, Numele clientului : Christopher Ross, LLC.

Animal Instinct Arta De Lux Purtabilă

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.