Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Tri

Scaun Scaun din lemn de cedru natural lucrat cu mașini CNC și finisat manual, particularitatea este că este format dintr-un bloc de cedru din lemn masiv netratat 50 x 50 suprafață este lustruit manual cu grâu de șmirghel care face suprafața mată și netedă la atingere și îmbunătățind formele și schema de culori a unui anumit lemn de cedru este acela de a avea un ulei natural care îl protejează și îl face un obiect funcțional și practic în întreținerea acestuia, un design moale care îmbunătățește materialul natural, cu adaosul parfumului pe care îl puteți vorbi despre design senzorial. , confort și parfum.

Denumirea proiectului : Tri, Numele proiectanților : Ascanio Zocchi, Numele clientului : riva1920.

Tri Scaun

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.