Revista de proiectare
Revista de proiectare
Afișul

County Fair Charity Fundraiser

Afișul Cocktail Against Cancer găzduiește un eveniment anual de strângere de fonduri pentru a strânge donații pentru beneficiarii săi. Tema evenimentului din 2015 a fost târgul județean. Acest afiș cu două serigrafii colorate atârna în jurul orașului și a invitat oaspeții să învețe un dans pătrat și să înghită cocktailuri de încălzire a intestinelor pentru o cauză bună. Designul face referire la un Bandana vintage indigo și încorporează simbolul panglicii de conștientizare în imprimeu.

Denumirea proiectului : County Fair Charity Fundraiser, Numele proiectanților : Kathy Mueller, Numele clientului : Kathy Mueller.

County Fair Charity Fundraiser Afișul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.