Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa Cu Pandantiv

Vector equilibrium

Lampa Cu Pandantiv Vector Equilibrium este un pandantiv și iluminare modulară cu sistem de scripete. Luminozitatea este controlabilă prin modulare. Vază de sticlă sferică care servește ca contrabalanță poate conține diverse elemente decorative. În forma sa dislocată, designul se transformă într-un cuboctaedru. Contractat se transformă într-un icosaedru. În ambele cazuri, becul este situat în centrul iluminatului și oferă proporții bune. Iluminatul poate fi livrat într-un ambalaj piramidal.

Denumirea proiectului : Vector equilibrium, Numele proiectanților : Nicolas Brevers,, Numele clientului : Gobo.

Vector equilibrium Lampa Cu Pandantiv

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.