Revista de proiectare
Revista de proiectare
Jucărie

Sofia

Jucărie Designul a fost inspirat de un cărucior de lemn sloven din secolul al XIX-lea pentru păpuși. Provocarea prezentată designerilor a fost aceea de a lua o jucărie care are secole vechi, să-i ofere din nou un scop, făcând-o atrăgătoare, utilă, interesantă pentru design, diferită, mai ales simplă și elegantă. Autorii au conceput un pătuț modern pentru păpuși pentru copii. Au venit cu o formă organică, care ilustrează moliciunea relației dintre un copil și o jucărie pentru copii. Practic este fabricat din lemn și materiale textile. Poate fi folosit pentru dormit, transport și păstrare păpuși. Această jucărie încurajează jocul social.

Denumirea proiectului : Sofia, Numele proiectanților : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Numele clientului : kukuLila.

Sofia Jucărie

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.