Revista de proiectare
Revista de proiectare
Magazinul

Munige

Magazinul Din exterior și interior, prin întreaga clădire este plin de material asemănător betonului, completat cu negru, alb și câteva culori din lemn, creând împreună un ton rece. Scara din centrul spațiului devine un rol principal, o varietate de forme pliate în unghi sunt la fel ca un con care susține întregul etaj doi și se alătură cu o platformă extinsă la parter. Spațiul este ca o parte complet.

Denumirea proiectului : Munige, Numele proiectanților : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Numele clientului : B.P.S design.

Munige Magazinul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.