Revista de proiectare
Revista de proiectare
Căruciorul De Brânză Refrigerat

Keza

Căruciorul De Brânză Refrigerat Patrick Sarran a creat căruciorul de brânză Keza în 2008. În primul rând, un instrument, acest cărucior trebuie, de asemenea, să încânte curiozitatea clienților. Acest lucru se realizează cu ajutorul unei structuri stilizate din lemn lacuit asamblate pe roți industriale. La deschiderea obturatorului și la desfășurarea rafturilor sale interioare, coșul dezvăluie un mare tabel de prezentare a brânzeturilor maturate. Folosind acest dispozitiv de susținere, chelnerul poate adopta un limbaj corespunzător al corpului.

Denumirea proiectului : Keza, Numele proiectanților : Patrick Sarran, Numele clientului : QUISO SARL.

Keza Căruciorul De Brânză Refrigerat

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.