Revista de proiectare
Revista de proiectare
Mesele Detașabile

iLOK

Mesele Detașabile Designul lui Patrick Sarran răsună faimoasa formulă realizată de Louis Sullivan „Formul urmărește funcția”. În acest spirit, tabelele iLOK au fost concepute pentru a da prioritate lejerității, rezistenței și modularității. Acest lucru a fost posibil datorită materialului compozit din lemn al blaturilor de masă, geometriei arcuite a picioarelor și a parantezelor structurale fixate în inima cu fagure. Folosind o joncțiune oblică pentru bază, spațiul util este câștigat mai jos. În cele din urmă, din cherestea iese o estetică caldă foarte apreciată de meserii de cină.

Denumirea proiectului : iLOK , Numele proiectanților : Patrick Sarran, Numele clientului : QUISO SARL.

iLOK  Mesele Detașabile

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.