Revista de proiectare
Revista de proiectare
Proiectarea Expoziției

Mercedes-Benz Russia

Proiectarea Expoziției Ideea principală a concepției estetice a standului Mercedes-Benz Russia SAO este imaginea drumului răsucit. Se exprimă prin linii de cale rupte pe podea, pe tavan și pe pereții standului. Integrează conceptual toate părțile standului și organizează traiectoria pentru mersul vizitatorilor pe stand.

Denumirea proiectului : Mercedes-Benz Russia, Numele proiectanților : Viktor Bilak, Numele clientului : EXPOLEVEL.

Mercedes-Benz Russia Proiectarea Expoziției

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.