Revista de proiectare
Revista de proiectare
Logo-Ul

Mr Woo

Logo-Ul Domnul Woo are un dublu sens: prima intenție este un angajament pentru realizarea de sine, reflectat în Zen. Un alt aspect este o atitudine generală față de viață, cum ar fi „luarea (alegerea corectă) a alegerilor”. În acest spirit, cineva alege ce îi place. Domnul Woo oferă oamenilor impresia de a-și realiza sine, cu încredere, educat, cultivat și plin de umor. În consecință, a fost făcut domnul Woo, o mascotă, plină de umor, încrezătoare și genială. Domnul Woo le amintește oamenilor de tăierea sigiliilor - o formă tradițională de artă care își are originea în China - exprimând estetica și cultura chinezească.

Denumirea proiectului : Mr Woo, Numele proiectanților : Dongdao Creative Branding Group, Numele clientului : Mr. Woo.

Mr Woo Logo-Ul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.