Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceas

Pin

Ceas Totul a început cu un joc simplu într-o clasă de creativitate: subiectul era „ceas”. Astfel, diverse ceasuri de perete, atât digitale, cât și analogice, au fost revizuite și cercetate. Ideea inițială a fost pornită de cea mai puțin semnificativă zonă de ceasuri, care este știftul pe care sunt de obicei agățate ceasurile. Acest tip de ceas include un stâlp cilindric pe care sunt instalate trei proiectoare. Aceste proiectoare fac cele trei mânere existente identice cu cele ale ceasurilor analogice obișnuite. Cu toate acestea, proiectează și numere.

Denumirea proiectului : Pin, Numele proiectanților : Alireza Asadi, Numele clientului : AR.A.

Pin Ceas

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.