Revista de proiectare
Revista de proiectare
Muzeul Maritim

Ocean Window

Muzeul Maritim Conceptul de design urmează ideea că clădirile nu sunt doar obiecte fizice, ci artefacte cu semnificație sau semne dispersate pe un text social mai mare. Muzeul în sine este un artefact și o navă care susține ideea călătoriei. Perforarea tavanului înclinat consolidează atmosfera solemnă a mării adânci, iar ferestrele mari oferă o vedere contemplativă asupra oceanului. Prin optimizarea mediului cu tematică maritimă și combinarea acestuia cu vederi uluitoare subacvatice, muzeul reflectă într-un mod sincer funcția sa.

Denumirea proiectului : Ocean Window, Numele proiectanților : Nikolaos Karintzaidis, Numele clientului : Nikolaos Karintzaidis.

Ocean Window Muzeul Maritim

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.