Revista de proiectare
Revista de proiectare
Casa Rezidențială

Monochromatic Space

Casa Rezidențială Spațiul monocromatic este o casă pentru familie, iar proiectul a vizat transformarea spațiului de locuit la nivelul întregului sol pentru a încorpora nevoile specifice ale noilor proprietari. Trebuie să fie prietenos pentru cei în vârstă; au un design interior contemporan; zone de depozitare ascunse; iar designul trebuie să includă pentru a reutiliza mobila veche. Summerhaus D'zign a fost angajat în calitate de consultanți în designul interior, creând un spațiu funcțional pentru viața de zi cu zi.

Denumirea proiectului : Monochromatic Space, Numele proiectanților : Summerhaus D'zign Pte Ltd, Numele clientului : Summerhaus D'zign Pte Ltd.

Monochromatic Space Casa Rezidențială

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.