Revista de proiectare
Revista de proiectare
Plantă Multifuncțională

Lab

Plantă Multifuncțională Acest proiect dorește să creeze și să genereze sentimente și gânduri despre relațiile dintre industrie și natură. LAB aduce și un mod ușor și elegant de a cultiva plante de interior. Utilizatorii pot configura dimensiunea sa pentru a se potrivi diferitelor zone, iar luminile sale permit plantelor să se afle în spații cu surse de lumină naturale insuficiente. Este o structură modulară care permite utilizatorilor să se joace cu diferite configurații de containere de sticlă, pe care le puteți folosi ca plantatoare sau surse de lumină. Proiectarea are în vedere containere pentru terarii, hidroponice și pentru modul tradițional de cultivare.

Denumirea proiectului : Lab, Numele proiectanților : Diego León Vivar, Numele clientului : Diego León Vivar.

Lab Plantă Multifuncțională

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.