Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cerceiul

Night Light

Cerceiul Ideea unei piese de bijuterii fosforescente care se aprinde și strălucește în întuneric a fost inspirată în bioluminescența peștilor abisali. Aceste specii de pești trăiesc în adâncurile oceanului și, chiar și în întuneric total, ele se fac vizibile și atractive pentru sexul opus prin capacitatea lor misterioasă de a se lumina. Cu această piesă de artă rafinată, intenționează să le ofere femeilor posibilitatea de a străluci chiar și noaptea.

Denumirea proiectului : Night Light, Numele proiectanților : Gabriel Juliano, Numele clientului : Gabriel Juliano.

Night Light Cerceiul

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.