Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lumina Reflectoarelor

Thor

Lumina Reflectoarelor Thor este un spot LED, proiectat de Ruben Saldana, cu un flux foarte mare (până la 4.700Lm), consum de numai 27W la 38W (în funcție de model) și un design cu management termic optim, care folosește doar disiparea pasivă. Acest lucru face ca Thor să iasă în evidență ca un produs unic pe piață. În cadrul clasei sale, Thor are dimensiuni compacte, deoarece șoferul este integrat în brațul luminos. Stabilitatea centrului său de masă ne permite să instalăm cât mai multe Thor dorim, fără a provoca înclinarea piesei. Thor este un spot LED ideal pentru medii cu nevoi puternice de flux luminos.

Denumirea proiectului : Thor, Numele proiectanților : Rubén Saldaña Acle, Numele clientului : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Lumina Reflectoarelor

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.