Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa Cu Suspensie

Spin

Lampa Cu Suspensie Spin, proiectat de Ruben Saldana, este o lampă LED suspendată pentru iluminarea accentului. Expresia minimalistă a liniilor sale esențiale, geometria rotunjită și forma sa îi conferă lui Spin designul ei frumos și armonios. Corpul său, fabricat în totalitate din aluminiu, conferă ușurință și consistență, în timp ce acționează ca un radiator. Baza sa de plafon montată la față și tensorul său extrem de subțire generează o senzație de floatabilitate aeriană. Disponibil în alb și negru, Spin este o lumină perfectă pentru a fi plasat în bare, contoare, vitrine ...

Denumirea proiectului : Spin, Numele proiectanților : Rubén Saldaña Acle, Numele clientului : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Spin Lampa Cu Suspensie

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.