Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Cafea

oiiio

Masa De Cafea „OIIIO” este o piesă de mobilier modernă bi-funcțională (masă de cafea + posibilitatea interioarelor prin setarea meselor din sistem) proiectată de designerul polonez Wojciech Morsztyn. Tehnologia de comutare a tabelelor cu elemente individuale dă impresia ca și cum ar fi făcut dintr-o singură bucată de lemn care îi conferă o senzație unică. Într-o serie de mese disponibile în trei culori diferite: culoarea lemnului natural, negru, alb.

Denumirea proiectului : oiiio, Numele proiectanților : Wojciech Morsztyn, Numele clientului : WM Design.

oiiio Masa De Cafea

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.