Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaun

Tulpi-seat

Scaun Tulpi-design este un studio de design olandez, cu un design deosebit, original și jucăuș pentru mediile interioare și exterioare, cu un accent major pe designul public. Marco Manders a obținut recunoașterea internațională cu scaunul său Tulpi. Scaunul Tulpi atrăgător va adăuga culoare oricărui mediu. Este o combinație ideală de design, ergonomie și durabilitate cu un factor de distracție imens! Scaunul Tulpi se pliază automat atunci când ocupantul său se ridică, garantând un loc curat și uscat pentru următorul utilizator! Cu rotire la 360 de grade, scaunul Tulpi vă permite să alegeți propria vedere!

Denumirea proiectului : Tulpi-seat, Numele proiectanților : Marco Manders, Numele clientului : Tulpi BV.

Tulpi-seat Scaun

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.