Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hotel, Rezidențe, Spa

Hotel de Rougemont

Hotel, Rezidențe, Spa Dedicat unei clientele internaționale exigente, designul Hotelului de Rougemont a trebuit să găsească un teren comun între stilul tradițional de cabană elvețiană și o stațiune de lux contemporană. Inspirate din natura înconjurătoare și din arhitectura locală, interioarele sunt concepute pentru a transmite spiritul ospitalității alpine, reinventând tradiția cu o combinație echilibrată de vechi și nou. Materialele naturale autentice și meșteșugul tradițional prezintă un design cu căptușeală curată, în care detaliile personalizate și corpurile și finisajele de iluminat sofisticate emană un sentiment de eleganță.

Denumirea proiectului : Hotel de Rougemont, Numele proiectanților : Claudia Sigismondi, Andrea Proto, Numele clientului : PLUSDESIGN.

Hotel de Rougemont Hotel, Rezidențe, Spa

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.