Revista de proiectare
Revista de proiectare
Birou Multifuncțional

Portable Lap Desk Installation No.1

Birou Multifuncțional Această instalare portabilă cu un birou portabil nr. 1 este concepută pentru a oferi utilizatorilor un spațiu de lucru flexibil, versatil, concentrat și ordonat. Biroul constă într-o soluție de montare a peretelui extrem de economisitoare de spațiu și ar putea fi depozitat plat pe perete. Biroul realizat din bambus se poate detașa de la suportul de perete, care permite utilizatorului să-l folosească ca un birou în diferite locuri acasă. Biroul este de asemenea format dintr-o canelură în partea de sus, care poate fi utilizat ca suport pentru telefon sau tabletă pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului produsului.

Denumirea proiectului : Portable Lap Desk Installation No.1, Numele proiectanților : Liyang Liu, Numele clientului : Yois design.

Portable Lap Desk Installation No.1 Birou Multifuncțional

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.