Revista de proiectare
Revista de proiectare
Programul De Fidelizare A Cardurilor De Credit

Education Currency

Programul De Fidelizare A Cardurilor De Credit Acesta este un program de fidelizare a cardului bancar co brand sponsorizat între banca emitentă și instituția de învățământ parteneră care oferă recompense sub formă de ore de învățare drepturi acumulate la unități mai mari, care sunt drepturi de ore de credit acordate deținătorului de card cu cheltuielile sale cu cardul, drepturi de credit acumulate să fie răscumpărat atunci când urmează cursul de învățământ la această instituție de învățământ partener. În schimbul drepturilor acordate pentru orele de credit, banca va încheia un acord de partajare a taxelor de schimb cu această instituție. Obiectivul proiectului este de a sprijini financiar oamenii pentru atingerea obiectivelor educației și a sectorului educației.

Denumirea proiectului : Education Currency, Numele proiectanților : Youssef Abdel Zaher, Numele clientului : Youssef Abdel Zaher.

Education Currency Programul De Fidelizare A Cardurilor De Credit

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.