Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lumânare

Ardora

Lumânare Ardora arată ca o lumânare obișnuită, dar de fapt este foarte specială. După ce a fost aprinsă, pe măsură ce lumânare se topește treptat, ea relevă o formă a inimii din interior. Inima din interiorul lumânării este realizată din ceramică rezistentă la căldură. Fitilul se separă în interiorul lumânării, trecând prin fața și prin spatele inimii ceramice. În acest fel, ceara se topește uniform, dezvăluind inima din interior. Lumânarea poate avea diferite parfumuri care pot produce o atmosferă foarte plăcută. La prima vedere, oamenii ar crede că este o lumânare obișnuită, dar pe măsură ce lumânare se topește pot descoperi trăsăturile sale speciale.

Denumirea proiectului : Ardora, Numele proiectanților : Sebastian Popa, Numele clientului : Sebastian Popa.

Ardora Lumânare

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.