Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul Pentru Un Tricou Cu Ediție Limitată

Sneaker Freaker

Ambalajul Pentru Un Tricou Cu Ediție Limitată Inspirat de cutii de pizza. Sarcina pentru eskju a fost să imprime un tricou limitat, cu o ilustrație făcută inițial pentru revista germană de încălțăminte Sneaker Freaker. Pachetul trebuia să fie accesibil, dar cool, lucrat manual și ecologic, cu un sentiment personal. Au cumpărat câteva cutii de carton, de genul disponibil oriunde pe web și au proiectat suprafața cu valori tonale schimbătoare și culoare roșie intensă pentru a crește puterea siglului. Combinarea tehnicilor analogice cu tipografia modernă și ilustrații conduce la modalitatea de a obține acel aspect unic.

Denumirea proiectului : Sneaker Freaker, Numele proiectanților : eskju · Bretz & Jung, Numele clientului : Sneaker Freaker, Germany.

Sneaker Freaker Ambalajul Pentru Un Tricou Cu Ediție Limitată

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.