Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hotel Boutique

108T Playhouse

Hotel Boutique 108T Playhouse este un hotel boutique care oferă o privire asupra modului de viață din Singapore. Înrădăcinate cu elemente de design jucăușe care implică simțurile, oaspeții pot afla despre patrimoniul, istoria și cultura din Singapore. O experiență autentică îi așteaptă, deoarece apartamentele sunt concepute pentru a fi trăite, nu doar pentru a petrece noaptea. O destinație în sine, 108T Playhouse îi întâmpină pe oaspeți să stea la fața locului și să experimenteze cum este să trăiești, să lucrezi și să te joci totul într-un singur loc - un fenomen care este tot mai des întâlnit în Singapore-urile rare.

Denumirea proiectului : 108T Playhouse, Numele proiectanților : Constance D. Tew, Numele clientului : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Hotel Boutique

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.