Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inele

Blessed Child

Inele Inelele Binecuvântatului sunt o promisiune pentru dragoste: Baby Jamie se ghemuiește până în interiorul inelului și are încredere în viața sa pe mâinile mamei. Copilul este așezat pe spate sugându-și degetul mare. Fiecare femeie însărcinată are în minte viziunea mentală a copilului ei nenăscut. Inelul simbolizează legătura reciprocă necondiționată de încredere între sugar și mamă și aduce un omagiu acestei încrederi. Baby Sam este în topul lumii, în siguranță, sănătos și fericit. Purtătorul poartă copilul cu mândrie, prezentându-se ca o mamă încrezătoare. Inelul este o trupă care spune: „Crede-mă, ești iubit!”

Denumirea proiectului : Blessed Child, Numele proiectanților : Britta Schwalm, Numele clientului : Blessed Child (Your 'Glueckskind').

Blessed Child Inele

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.