Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iluminatul Urban

Herno

Iluminatul Urban Provocarea acestui proiect constă în proiectarea iluminatului urban în ton cu mediul din Teheran și atrăgător pentru cetățeni. Această lumină a fost inspirată de Azadi Tower: simbolul major al Teheranului. Acest produs a fost conceput pentru a lumina zona înconjurătoare și persoanelor cu emisii calde de lumină și pentru a crea o atmosferă prietenoasă cu culori diferite.

Denumirea proiectului : Herno, Numele proiectanților : Mohsen Noroozi, Numele clientului : egg plus.

Herno Iluminatul Urban

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.