Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa

the Light in the Bubble

Lampa Lumina din bulă este un bec modern în amintirea vechii filamente a becului lui Edison. Aceasta este o sursă de lumină led, montată în interiorul unei foi de plexiglas, tăiată cu laser cu formă de bec. Becul este transparent, dar când porniți lumina, puteți vedea filamentul și forma becului. Poate fi folosit ca lumina pendentivă sau înlocuirea unui bec tradițional.

Denumirea proiectului : the Light in the Bubble, Numele proiectanților : Andrea Ciappesoni, Numele clientului : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Lampa

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.