Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa Downlight

Sky

Lampa Downlight O montare ușoară care pare să plutească. Un disc subțire și ușor a instalat câțiva centimetri sub tavan. Acesta este conceptul de design realizat de Sky. Sky creează un efect vizual care face ca lumina să pară suspendată la 5 cm de tavan, conferind acestei lumini potrivirea unui stil personal și diferit. Datorită performanțelor sale ridicate, Sky este potrivită pentru a lumina de pe tavanele înalte. Cu toate acestea, designul său curat și pur îi permite să fie considerat o opțiune excelentă pentru iluminarea oricărui tip de design interior care dorește să transmită o atingere minimă. În cele din urmă, proiectare și performanță, împreună.

Denumirea proiectului : Sky, Numele proiectanților : Rubén Saldaña Acle, Numele clientului : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Sky Lampa Downlight

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.