Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masă, Scaun, Corp De Iluminat

Ayers

Masă, Scaun, Corp De Iluminat Forma și unitatea obiectului, combinate cu utilizarea inovatoare a materialelor în producție ca plută și „corkalt” sunt factori unici care disting această piesă de celelalte. Fiecare scaun este sculptat pe o mașină CNC de înaltă tehnologie dintr-un singur bloc de plută. Aceeași metodă se aplică și la baza tabelului. Plăcuța și campanula corpului de iluminat sunt confecționate din "corkbalt" (un material inovator care combină fibra de bazalt cu pluta), care conferă o ușurință pieselor. Lampa utilizează tehnologia LED în sistemul său de iluminare.

Denumirea proiectului : Ayers , Numele proiectanților : Albertina Oliveira, Numele clientului : Albertina Oliveira.

Ayers  Masă, Scaun, Corp De Iluminat

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.