Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Interior Al Casei Rezidențiale

Casa Dova

Designul Interior Al Casei Rezidențiale Joacă, luând aproape în jurul individului, cu lumina care luminează, dar nu ca puncte de referință. Materiale inovatoare, perfecte din punct de vedere tehnologic și perfect integrate. Aducând cu ele semne extraordinare că „Maeștrii” arhitecturii au trecut și că acum se regăsesc, punându-i în evidență tinerețea. Combinând splendoarea inițială cu cunoștințele, tehnica și utopia emoțiilor, asta a fost cândva minună dexteritate, într-un cadru surprinzător de modernitate „veche” și unică.

Denumirea proiectului : Casa Dova, Numele proiectanților : Alessandro Marchelli, Numele clientului : Casa DOVA.

Casa Dova Designul Interior Al Casei Rezidențiale

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.