Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa De Designer

Curly

Masa De Designer Această masă polivalentă a fost concepută de designerii principali ai lui Bean Buro, Kenny Kinugasa-Tsui și Lorene Faure. Funcționează ca element central într-un cadru interior. Forma de ansamblu este plină de curbe jucăușe periculoase, care contrastează dramatic cu tabelele simetrice tradiționale formale, astfel iese în evidență ca o piesă sculpturală pentru a atrage și interacționa cu utilizatorii. Curbele par accidentale la prima vedere, cu toate acestea fiecare curbă a fost concepută cu atenție pentru a încuraja o varietate de poziții de șezut și interacțiuni sociale.

Denumirea proiectului : Curly , Numele proiectanților : Bean Buro, Numele clientului : Bean Buro.

Curly  Masa De Designer

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.