Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceas

Zeitgeist

Ceas Ceasul este reflectat de zeitgeist, care este asociat cu materiale inteligente, tehnologice și durabile. Fața de înaltă tehnologie a produsului este reprezentată de un corp de carbon semi-torus și afișaj de timp (găuri de lumină). Carbonul înlocuiește partea metalică, ca relicvă a trecutului și subliniază partea funcțională a ceasului. Lipsa părții centrale arată că indicarea LED inovatoare înlocuiește mecanismul clasic al ceasului. Lumina de fundal moale poate fi reglată în funcție de culoarea preferată a proprietarului lor, iar un senzor de lumină va monitoriza rezistența iluminării.

Denumirea proiectului : Zeitgeist, Numele proiectanților : Dmitry Pogorelov, Numele clientului : NCC Russia.

Zeitgeist Ceas

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.