Revista de proiectare
Revista de proiectare
Iluminat

Roof

Iluminat Roof este un corp de iluminat cu LED pentru interioare care are ca scop creșterea intimității comunicării în timpul conversațiilor. Forma concavă a acoperișului creează un adăpost de lumină pentru mese, un obiect de întâlnire pentru întâlniri, un sistem de iluminare distractiv pentru locuințe interioare. Acoperișul este un izolator. Acesta definește un spațiu unic, cu o formă unită și lumină omogenă pentru oamenii de dedesubt. Te simți izolat de împrejurimi și te concentrezi pe masă și comunicare. Textura din lemn a acestui corp de iluminat oferă, de asemenea, un efect cald și natural și reprezintă partea ecologic a tehnologiei LED.

Denumirea proiectului : Roof, Numele proiectanților : Hafize Beysimoglu, Numele clientului : Derinled.

Roof Iluminat

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.