Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ceasul De Mână Bluetooth

Knotch

Ceasul De Mână Bluetooth Oamenii își verifică telefoanele de peste 150 de ori pe zi. Ceasurile inteligente proiectate în zilele noastre sunt doar un alt dispozitiv mobil în cadrul ceasului. „Knotch” de la Akira Samson Design este un smartwatch care permite utilizatorului să primească notificări / notificări ratate din conexiunea Bluetooth cu telefonul și să ofere feedback de vibrații, astfel încât oamenii să își verifice telefonul mai rar. „Knotch” are o vizibilitate bună și o interfață ușor de utilizat. „Knotch” este un ceas rentabil, de aceea tinerii care doresc să urmeze tendințele modei și tehnologia avansată își pot permite cu ușurință.

Denumirea proiectului : Knotch, Numele proiectanților : Akira Deng, Samson So, Numele clientului : Akira Samson Design.

Knotch Ceasul De Mână Bluetooth

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.